Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Universitatea ovidius 27 August 2015

ro

27 Aug, 2015 11:17 1071 Marime text
Cel de-al X-lea Congres al Asociației de Endocrinologie Clinică din România se va desfășura în acest an la Universitatea „Ovidius” din Constanța, în perioada 2-5 septembrie 2015. Evenimentul este organizat de Asociația de Endocrinologie Clinică din România, alături de Academia de Științe Medicale, Institutul Național de Endocrinologie „C. I. Parhon” București, Universitatea „Ovidius” din Constanța și marchează un deceniu de activitate a Asociației de Endocrinologie Clinică din România.

Lucrările Congresului se vor desfăşura în Campusul Universitar (Corpul B, etaj 1) al Universității „Ovidius” din Constanţa, iar deschiderea oficială este programată pe data de 2 septembrie, de la ora 16.00, la Aula Magna, sediul din Bdul Mamaia nr. 124.

„Temele principale ale congresului sunt Hormonul de creştere – aspecte patologice; Boli asociate patologiei endocrine; Tratamente alternative; Comunicarea medic - pacient; Prezentare cazuri clinice; varia”, a declarat prof.univ.dr. Eduard Circo, preşedintele Comitetului local de organizare al Congresului, președinte executiv al AECR,  prorector al Universității „Ovidius” din Constanța.

Evenimentul se înscrie în seria manifestărilor dedicate împlinirii a 25 de ani de învățământ medical dobrogean. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii