Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - participare targ Facultatea de Stiinte Economice 3 Martie 2015

ro

03 Mar, 2015 17:16 1133 Marime text
Studenți ai Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța au participat recent la Târgul Intreprinderilor Simulate, organizat la București, în cadrul proiectului SIMPRACT - Tranziția de la școală la viața activă prin practică și crearea de întreprinderi simulate. Organizat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România și Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, la Biblioteca Centrală a Universității Politehnica din București, primul târg național al întreprinderilor simulate a reunit studenți proveniți 8 universități partenere în proiect: Academia de Studii Economice din București, Universitatea „Ovidius” din Constanța, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, Universitatea din Craiova, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea „Valahia” din Târgoviște și Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.
Astfel, au intrat în concurs 27 întreprinderi simulate, Universitatea „Ovidius” din Constanța fiind reprezentată de 3 echipe alcătuite din reprezentanți ai întreprinderilor simulate IS SEASTAR MANAGEMENT SRL, IS INTERCOM SRL și, respectiv IS EUXIN INSURANCE SRL.

Activitatea studenților economiști de la „Ovidius” a fost apreciată atât de membrii juriului, cât și de ceilalți paticipanți. Echipa IS INTERCOM SRL a fost rasplătită prin acordarea Premiului de excelență „Cel mai bun vânzător”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii