Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Maritimă din Constanța Reprezentanții Zodiac Maritime s-au întâlnit și cu studenții

ro

16 Oct, 2023 10:13 503 Marime text

16 octombrie 2023

 
Comunicat de presă
 
Vineri, 13 octombrie 2023, Universitatea Maritimă din Constanța a primit vizita unei delegații de la Zodiac Maritime Ltd London și Zodiac Maritime România. Obiectivele vizitei au fost viitoarele colaborări între cele două instituții și dezvoltarea programului de cadeți pus la dispoziție de Zodiac Maritime și accesat de studenții Universității Maritime.
 
La discuțiile preliminare, Jonathan Gillespie, Training and Development Officer, a fost interesat de tendința actuală pe piața muncii, preocupările și obiectivele tinerei generații, în domeniul maritim.
 
Reprezentanții Zodiac Maritime s-au întâlnit și cu studenții din anii II, III și IV. Tema principală a fost Programul de cadeție Zodiac Maritime și avantajele pe care studenții UMC le pot avea, alegând să se dezvolte profesional alături de o companie  de top din domeniul maritim.
 
Adam Lewis, Training Manager, le-a transmis câteva recomandări studenților prezenți, referitor la pregătirea interviului de recrutare, abilitățile și competențele apreciate de angajatori, importanța performanței școlare și a cunoștințelor de specialitate dobândite în timpul studiilor și în stagiile de practică. A subliniat importanța entuziasmului  și angajamentului cu care viitorii navigatori se vor implica în întreg procesul de formare profesională.
 
Întâlnirea a continuat cu vizitarea simulatoarelor de Navigație, a Centrului de Securitate Cibernetică, Simulatorul Hărți Electronice ECDIS și Simulatorul Mașină Kongsberg, situate la sediul central al UMC.
 
Cpt. Sorin Mihalcea, absolvent UMC, în prezent General Manager al Zodiac Maritime România, a declarat: ”Punem accent pe dezvoltarea personală a cadeților, asigurăm tot confortul emoțional al echipajului de la bord și facilităm o carieră solidă în domeniul maritim pe termen lung”.
 
 
Rector al Universității Maritime din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii