Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa Clubul Sportiv Victoria Techirghiol

ro

13 Jul, 2015 14:13 3214 Marime text
In perioada 3-11.07 2015 Clubului Sportiv Victoria Techirghiol si Primaria orasului Techirghiol a organizat atat traditionalul turneu international de sah Trofeul Techirghiol, aflat la a 25-a editie, cat si Campionatul national de sah clasic, rapid si blitz, pentru sportivii veterani (categorii de varsta 50-65 si 65-90 ani).
Competitia s-a desfasurat in elegantele saloane ale restaurantului Droma`s, bucurandu-se de o larga participare, peste 170 de sahisti si sahiste, juniori  junioare, seniori,  senioare ,veterani si veterane, antrenori si insotitori ai copiilor care se bucura din plin de ospitalitatea orasului nostru.
Competitiile au fost arbitrate de arbitrul international Ioan Dinu Nicula si de Claudiu Iordache, presedintele Comisiei judetene de sah Constanta, directoruul turneului fiind maestrul international si antrenor emerit ing. Mircea Pavlov.
Spre bucuria noastra titlul de campion national la sah classic veterani a revenit sportivului constantean, Kutnic Alexandru Francisc de la Clubul Sissa din Constanta, iar titlul la feminin a revenit sportivei Adoamnei Roxana de la Clubul CS Universitatea Arad.
In concursul Trofeul Techirghiol  si in competitiile de sah rapid si blitz veterani lupta darza pentru primele locuri a continuat pana in ultima runda desfasurata in ziua de  11.07.2015, la ora 9,00. Primul loc si trofeul Techirghiol a revenit lui Aurelian Ciobanu de la Clubul Municipal de sah Galati. Premiul special pentru cel mai bun rezultat al unui junior din Techirghiol a revenit lui Daniel Enache.
Festivitatea de premiere care a avut loc la ora 14,00, a fost onorata de prezenta prefectului judetului Constanta, Dl Ion Constantin, a  primarului orasului Techirghiol Adrian Stan si a  vicepresedintelui Uninunii Europene de Sah, Ionut Dobronauteanu. Toti premiatii au primit  cupe, medalii ,diplome ,  premii in bani si publicatii sahiste de mare valoare.
 In cuvantul lor, numerosi participanti au evidentiat buna organizare a celor doua competitii si si-au exprimat dorinta de a participa si in 2016 la Trofeul Techirghiol, iar Perfectul Ion Constantin a felicitat activitatea sahista desfasurata cu juniorii in orasul Techirghiol.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii