Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plata impozitelor şi taxelor locale pe site-ul SPIT

ro

21 Aug, 2012 15:18 1199 Marime text

Ref:                   Plata impozitelor şi taxelor locale pe site-ul SPIT

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa reaminteşte persoanelor fizice şi juridice că pentru plata impozitelor şi taxelor locale prin intermediul cardului bancar pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro, secţiunea Servicii Online – Plata online a impozitelor sau link-ul https://etax.spit-ct.ro, contribuabilii trebuie să se autentifice cu nume de utilizator şi parolă.

Acestea sunt emise de către SPIT în baza unei cereri de înregistrare în sistem, care se găseşte pe site-ul instituţiei, la secţiunea Servicii Online – Plata online a impozitelor.

Cererea poate fi înregistrată direct în sistem sau poate fi listată şi depusă la oricare din ghişeele unice ale SPIT.

De asemenea, contribuabilul poate opta pentru primirea elementelor de identificare (user şi parolă) într-un plic închis la adresa de domiciliu din Municipiul Constanţa sau se poate prezenta personal pentru a ridica scrisoarea de la ghişeul agenţiei la care a fost arondat.

Termenul de eliberare a parolei este de maxim 7 zile lucrătoare de la înregistrarea cererii. După primirea elementelor de  identificare, contribuabilul are posibilitatea modificării parolei.

Menţionăm că nu se percepe comision la plata impozitelor şi taxelor locale prin intermediul cardului bancar pe www.spit-ct.ro.

Director Executiv
Virginia Uzun

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii