Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biroul executiv al SNFP a decis suspendarea actiunilor de protest programate

ro

14 Oct, 2009 14:56 1877 Marime text


Informare
14 octombrie 2009

 Căderea Guvernului Boc, urmare a moţiunii de cenzură, impune o atitudine responsabilă a Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici (SNFP) în ceea ce priveşte programul acţiunilor de protest la care majoritatea membrilor de sindicat au aderat.
 În acest sens, Biroul Executiv al SNFP întrunit astăzi 14 octombrie 2009, a decis suspendarea acţiunilor de protest programate, respectiv greva de averisment  în data de 16 octombrie 2009 şi greva generală în data de 25 octombrie 2009.
 Consiliul Naţional al SNFP, ce va fi organizat în perioada 17-18  noiembrie 2009, va analiza şi hotărî asupra situaţiei în care se află lucrătorii administraţiei publice, asupra impactului pe care legea unica de salarizare îl are precum şi asupra datei în care poate fi reluat programul acţiunilor de protest.
 SNFP, organizaţie sindicală ce reuneşte funcţionari publici şi personal din administraţia publică centrală şi locală, atrage atenţia asupra faptului că în perioadele de criză economică comportamentul contribuabililor, persoane fizice sau juridice, poate fi modificat în sensul nerespectării legislaţiei în vigoare.
 Acesta este motivul pentru care considerăm că administraţia publică necesită o atenţie deosebită din partea legislativului.


Preşedinte,
Sebastian OPRESCU
Tel: 0755030930
e-mail:sebastian.oprescu@snfp.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii