Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrisoare deschisa

ro

26 Apr, 2010 20:59 1864 Marime text

SINDICATUL LIBER AL SALARIAŢILOR DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR CONSTANŢA
_________________________________________________________________
    
  Constanţa * Strada Ştefan cel Mare nr. 13 * Tel / Fax: 0241 61 70 22; 0341 803557 * constanta@sinv.ro 

Nr.  226 /26.04.2010
CĂTRE
INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN CONSTANŢA
DOAMNEI INSPECTOR ŞCOLAR GENERAL, ELENA BUHAIEV

Doamnă Inspector Şcolar General,
 Având în vedere situaţia extremă de la Grupul Şcolar Carmen Sylva Eforie Sud, unde domnul profesor Petre Lucian, lider al grupei sindicale din unitatea de învăţământ, se află în greva foamei din data de 21.04. 2010, vă rugăm pe această cale, în numele principiilor umanitare, să dispuneţi de urgenţă formarea unei comisii/echipe de verificare a presupuselor nereguli semnalate de membrul nostru de sindicat.
 Întrucât domnul profesor Petre Lucian a declarat că va renunţa la protest în momentul în care I.S.J. Constanţa va recurge, în mod obiectiv, la cercetarea celor reclamate de domnia sa, credem că măsura demarării unor verificări este mai mult decât necesară şi este esenţială pentru protejarea vieţii şi sănătăţii celui în cauză. Credem că eforul I.S.J. în acest sens ar fi minim în raport cu evitarea unei tragedii ce se poate produce în orice clipă.
 De asemenea, vă rugăm să luaţi act de faptul că Sindicatul Liber al Salariaţilor din Învăţământul Preuniversitar Constanţa a primit mai multe sesizări din partea salariaţilor Grupului Şcolar Carmen Sylva, care confirmă, cel puţin în parte, cele susţinute de domnul Petre Lucian, fapt ce ne face să vă solicităm oficial, şi în numele celorlalţi membri de sindicat, să demaraţi o asemenea verificare.
 Doamnă Inspector Şcolar General,
 În numele principiului suprem al apărării dreptului la viaţă, în numele demnităţii umane şi al legii, vă rugăm încă o dată să daţi curs cererilor noastre !
 
BIROUL OPERATIV S.L.S.I.P.
Preşedinte,
Prof. Ioana Purcărea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii