Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul pentru Imigrări al judeţului Constanţa continuă acţiunile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor

ro

01 Jul, 2011 15:58 1861 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR     
OFICIUL ROMÂN PENTRU IMIGRĂRI               
SERVICIUL  PENTRU IMIGRĂRI  CONSTANŢA

      
Serviciul pentru Imigrări al judeţului Constanţa, continuă acţiunile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, cu noi rezultate
 
Astfel, poliţiştii Oficiului Român pentru Imigrări - Serviciul pentru Imigrări Constanţa în cooperare cu poliţişti din cadrul Postului de Poliţie al oraşului Băneasa - Constanţa, au desfăşurat o acţiune comună în data de 30 iunie a.c., pe raza de competenţă.
Cu această ocazie a fost depistat un cetăţean din Turcia în vârsta de 68 ani, având şedere ilegală pe teritoriul României.

 În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că  cetăţeanul străin a intrat în România în scop de vizită şi la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul României.

         Ca urmare a celor constatate,  pe numele cetăţeanului turc a fost emisă o decizie de returnare prin care este obligat să  părăsească ţara  în termen de 15 zile.  Totodată, a fost instituită măsura de nepermitere a intrării în România pentru o perioada de 6 luni, conform OUG 194/2002,  privind regimul străinilor în România, republicată.

SEFUL SERVICIULUI PENTRU IMIGRARI - CONSTANTA

B-dul. Mamaia nr. 102 – 104, Constanta
Telefon : 0241 / 502306 ; 0241 / 502306                                                                                                   

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii