Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câştigătorul Rompetrol Racing Challenge s-a clasat al 3-lea în cadrul Raliului Braşovului

ro

13 Apr, 2011 23:10 1605 Marime text
Cristian Rus, câştigătorul Rompetrol Racing Challenge (RRC) 2010, s-a clasat pe poziţia a treia în cadrul Raliului Braşovului, la categoria sa competiţională, obţinând al treilea loc pe podium şi în cadrul categoriei „Două roţi motrice". C. Rus a obţinut un pachet de sponsorizare pentru participarea în Campionatul Naţional de Raliu 2011, ca urmare a câştigării Rompetrol Racing Challenge, oferit de Grupul Rompetrol in parteneriat cu Napoca Rally Academy. Pachetul constă din: o maşină de raliu, o echipa tehnică profesionistă şi pregătirea necesară concurării într-o astfel de competiţie.

„Raliul Braşovului este prima etapă în care am concurat ca pilot profesionist şi pot spune sincer că este exact aşa cum mi-am imaginat. Este o deosebită onoare să am drept susţinător o companie cum este Rompetrol, care a crezut în mine de la bun început, şi să beneficiez de instructajul profesionist oferit de actualii mei colegi, Napoca Rally Academy. Sper ca astfel de iniţiative, cum este RRC, să existe şi în continuare, pentru a oferi şi altor oameni pasionaţi de acest sport oportunitatea să-şi ducă pasiunea la următorul nivel", spune Cristian Rus.

În cadrul Raliului Braşovului, desfăşurat în perioada 8 - 9 aprilie 2011, au luat startul peste 55 de echipe (pilot plus copilot), grila fiind plină de nume cu tradiţie în acest sport: Valentin Porcişteanu, Daniel Ungur, Bogdan Marişca, Dan Gîrtofan, Dan Tătoiu, ş.a. În ciuda competiţiei puternice, echipa formată din Cristian Rus şi Carmen Poenaru s-a clasat pe locul 10 în clasamentul general.

Cristian Rus conduce un Citroen C2, iar drept copilot o are pe Carmen Poenaru, amândoi fiind antrenaţi de Napoca Rally Academy, partenerul Grupului Rompetrol în cadrul competiţiei RRC de anul trecut.

Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice

Grupul Rompetrol

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii