Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carburanţi de iarnă în toate benzinăriile Rompetrol, deschise non-stop şi de sărbători

ro

29 Dec, 2010 19:46 1545 Marime text

Staţiile de alimentare Rompetrol, deschise non-stop şi în perioadă sărbătorilor de iarnă, inclusiv pe 30 şi 31 decembrie 2010 şi pe 1, 2 ianuarie 2011, oferind clienţilor carburanţi destinaţi sezonului rece, din gamele Efix şi Alto, cât şi facilităţile incluse în punctele Hei - restaurant, magazin şi acces grauit la internet wireless de mare viteză. Mai mult, în benzinăriile Rompetrol, clienţii pot cumpăra articole specifice sărbătorilor de iarnă, cadouri sau decoraţiuni, cât şi produse de sezon, cum ar fi raclete, lanţuri pentru roţi sau spray-uri de degivrare.

Winter Diesel este destinat rulării optime a motoarelor diesel, chiar şi la temperaturi scăzute, de până la -26 de grade Celsius, şi este disponibil atât în toate staţiile operate de Grupul Rompetrol în România, cât şi în reţele de distribuţie carburanţi din Bulgaria (Rompetrol Bulgaria) şi Republica Moldova (Rompetrol Moldova). Winter Diesel este produs în rafinăria Petromidia şi conţine aditivi speciali, destinaţi creşterii operabilităţii maşinii la temperaturi joase şi eliminării riscului înfundării filtrelor.

Întreg procesul de distribuţie al carburanţilor, de la rafinăria Petromidia şi până la staţiile de alimentare Rompetrol, este supravegheat în timp real de Centrul de Operaţiuni Rompetrol (ROC). Acestra monitorizează echipamentele de vânzări din staţii, stocurile de carburanţi sau siguranţa şi securitatea benzinăriei.

Grupul Rompetrol este prezent cu o reţea de retail în şase ţări europene, formată din aproape 1,100 puncte de vânzare a carburanţilor şi staţii de servicii: 786 în România (131 staţii Rompetrol, 151 staţii Rompetrol Expres, 152 staţii Rompetrol Partener şi 352 de baze interne), prin intermediul companiei Rompetrol Downstream; 135 în Franţa şi Spania, prin intermediul companiei Dyneff; 57 în Georgia, prin Rompetrol Georgia; 29 în Moldova, prin Rompetrol Moldova; 56 în Bulgaria, prin Rompetrol Bulgaria.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii