Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 11 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termen limită pentru depunerea cererilor de deconectare totală a instalaţiilor de încălzire

ro

31 Aug, 2011 18:06 1075 Marime text

Comunicat de presă

RADET Constanţa aduce la cunostinţa celor interesaţi că data limită pentru depunerea cererilor de deconectare totală a instalaţiilor de încălzire a apartamentelor din blocurile (imobil tip condominiu) şi  casele  racordate la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică este 15 septembrie 2011.
Această dată este stabilită în conformitate cu prevederile Legii privind  serviciul public de alimentare cu energie termică nr. 325/2006 care specifică la art. 30 că deconectarile unor consumatori:
- alin. (4) "nu se pot realiza in timpul sezonului de încălzire";
- alin. (5) "se efectuează numai de către operator care are şi calitatea de furnizor , în termen de maximum 45 de zile de la data solicitării, după verificarea condiţiilor cumulative impuse".
Decizia se justifică prin necesitatea pregătirii sezonului rece:
1) Planificarea realizării deconectărilor (debranşărilor)
2) Încheierea lucrărilor de revizii şi reparaţii;
3) Efectuarea probelor  la rece, probe necesare pentru buna functionare a întregului sistem de termoficare al municipiului Constanţa în vederea furnizării de servicii corespunzătoare pe timpul iernii;
5) Stabilirea corectă a suprafeţei echivalente termic rămasă în funcţiune, pentru care vom stabili debitul necesar de agent termic pe care îl solicităm de la CET Palas.

   Biroul Comunicare al RADET Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii