Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 350 kg peşte transportate fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră tulceni (galerie foto)

ro

31 Jan, 2020 13:05 8504 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea au depistat, în zona de competență, doi cetăţeni români care transportau cu un autovehicul, peste 350 kilograme de pește, fără documente legale.

În data de 30.01.2020, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea în cooperare cu reprezentanții A.R.B.D.D., acționând în baza unor informații, au oprit pentru control pe raza județului Tulcea, o autoutilitară, înmatriculată în România, în care se aflau cetățenii români T.I. în vârstă de 52 de ani, domiciliat pe raza municipiului București și T.V. în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza județului Teleorman.

În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 351 kilograme peşte, diverse specii, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente legale.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii