Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:16 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două avarii ale Electrocentrale Constanța (CET Palas) și RAJA au lăsat mai mulți locuitori din Constanța fără apă caldă și căldură. Ce zone sunt afectate

ro

19 Apr, 2018 09:30 2079 Marime text
Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 19.04.2018 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctul  termic nr. 45. În consecinţă, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile RADET Constanța care asigură distribuţia energiei termice în perimetrul strazilor: str Capitan Dobrila Eugeniu, b-dul Aurel Vlaicu, b-dul Tomis, aleea Hortensiei. Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare abonații pot apela la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

Informaţia este comunicată de RADET care cere scuze consumatorilor săi pentru acest disconfort!
 
De asemenea, RAJA S.A. a comunicat în data de 19.03.2018 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu apă rece punctul  termic nr. 24.  În consecinţă, în lipsa apei reci, s-au oprit instalaţiile RADET Constanța care asigură distribuţia energiei termice în zona : Piata Chiliei.

Până la remedierea avariei de către RAJA S.A. nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare abonații pot apela la numărul de telefon 0241.664444 de la Dispecerat RAJA S.A.

Informaţia este comunicată de RADET care cere scuze consumatorilor săi pentru acest disconfort!
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii