Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:25 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două avarii afectează furnizarea apei calde către abonați din Constanța. Ce zone sunt afectate

ro

15 Oct, 2018 11:23 825 Marime text
S. C. RAJA S.A. a comunicat în data de 15.10.2018 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu apă rece punctul termic nr. 15.

În consecinţă, în lipsa apei reci, s-au oprit instalaţiile RADET Constanța care asigură distribuţia energiei termice în perimetrul: Centrul Vechi.

Până la remedierea avariei de către RAJA S.A. nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

”Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.664444 de la Dispecerat RAJA S.A.” - au transmis reprezentanții RADET Constanța.


De asemenea, Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 15.10.2018 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctul  termic nr. 37.

În consecinţă, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile RADET Constanța care asigură distribuţia energiei termice în zona: Faleza Nord.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare abonații pot apela la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

”Informaţia este comunicată de RADET care cere scuze consumatorilor săi pentru acest disconfort!” - au transmis reprezentanții RADET Constanța. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii