Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Excursie la Palatul Parlamentului si program audiente 21-22 mai

ro

20 May, 2009 22:16 1119 Marime text

Excursie la Palatul Parlamentului si program audiente 21-22 mai

Astazi 20.05.2009, asa cum era anuntat inca de la inceputul lunii, s-a materializat excursia la Palatul Parlamentului cu un grup de pensionari din Cernavoda. 40 de persoane s-au bucurat de acesta excursie pusa la dispozitie de deputatul constantean. Majaritatea participantilor s-au aflat pt prima data in capitala tarii si pt prima data au avut ocazia sa viziteze aceasta cladire impresionanta. Excursionistii au plecat din Cervavoda la ora 08:30, fiind insotiti de un consilier al domnisoarei deputat, la ora 11:30 au ajuns la Palatul Parlamentului unde au fost intampinati de deputatul Cristina Dumitrache.
Aceasta le-a vorbit invitatilor sai despre activitatea sa in cadrul Parlamentului, despre structura si organizarea Camerei Deputatilor, insotindu-i pe parcursul turului. Periplul in cadrul Palatuli Parlamentului s-a incheiat cu un pranz sponsorizat de dra deputat, chiar la cantina din cadrul cladirii, la care iau masa  deputatii  si senatorii.
Cristina Dumitrache a declarat ca a fost incantata sa primeasca si un grup de pensionari, dupa ce beneficiarii primelor doua excursii organizate la Palatul Parlamentului au fost liceeni si elevi din clasele V-VIII si ca de asemenea va mai organiza si pe viitor astfel de excursii pentru toate categoriile de varsta.

Maine 21.05.2009 deputatul constantean isi va continua activitatile in teritoriu, in cadrul colegiului uninominal nr. 3 pe care il reprezinta in cadrul parlamentului. La ora 11.00 se va afla in localitatea Mircea Voda unde va fi alaturi de locuitorii comunei la biserica din localitate cu hramul Constantin si Elena; ulterior va sustine un program de audiente. Tot pe 21.05. la ora 14:00 se va afla in comuna Saligny unde va sustine audiente pentru locuitori.
Pe 22.05.2009 la ora 11.00 se va intalni cu primarul si consilierii locali din localitatea Ciocarlia si ulterior va discuta cu cetatenii care doresc li se acorde audiente. La oara 13:00 se va afla in localitatea Pestera pentru intalniri cu administratia locala si pentru a asculta problemele locuitorilor, programul incheindu-se la ora 16:00 in Cernavoda unde deputatul cristina dumitrache va participa la un eveniment dedicat exclusiv femeilor. Initiativa administratiei publice locale are ca principal obiectiv promovarea unui stil de viata sanatos, precum si oferirea oportunitatii ca femeia sa cunoasca tainele ingrijirii la orice varsta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii