Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:45 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

An de an, tineretul social-democrat este alături de copiii instituționalizați

ro

10 Apr, 2015 12:25 1246 Marime text
Copiii instituţionalizaţi din Centrul de Plasament "Antonio" au primit vizita tinerilor social-democraţi constănţeni şi în acest an, ca parte a tradiţei de a le dărui sprijin, cadouri şi lumina Sfintelor Sărbători Pascale.
                   Joi, 9 aprilie a.c., orele 17, membrii organizaţiei de tineret a PSD Constanţa au adus simbolicul „Iepuraş TSD” la cei peste 70 de copii aflaţi în plasament la centrul „Antonio” din Constanţa. Acţiunea vine în întâmpinarea nevoilor unor copii fără şansa de a creşte în interiorul unei familii., prin programul ,,TSD pentru responsabilitate socială”.
                   Cu micuţele suflete entuziasmate, Cristian, Ionică, Petrică, Andrei, Rebecca, Marian şi colegii lor au recitat poezii şi au interpretat cu emoţie cântece în compania tinerilor social-democraţi alături de care s-au jucat întreaga după-amiază. Astfel, tinerii au învățat încă o dată să se joace, alături de copiii ingenioși, formând echipe de fotbal, de-a v-ați ascunselea și alte jocuri ale copilăriei. Cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului, aceştia au primit în dar jucării, fructe, dulciuri şi sfaturi preţioase.
                   "Suntem încă o dată alături de acești copii față de care ne-am luat angajamentul să-i sprijinim în construcția viitorului lor. Actul nostru de astăzi înseamnă un gest de bună-credință, de responsabilitate pentru siguranța lor” a declarat preşedintele TSD Constanţa, Costin Răsăuţeanu.
                   Cu ocazia fiecărei întâlniri, copiii sunt sprijiniţi şi încurajaţi de tinerii social-democraţi să îşi menţină interesul pentru educaţie, să-şi construiască un viitor bazat pe valori autentice. Fiecare îndemn către aceştia şi rezultat benefic al copiilor reprezintă pentru tinerii social-democraţi  îndeplinirea unei responsabilităţi.
 
Biroul de Presă TSD Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii