Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incepe Campania de imbunatatire a calitatii vietii copiilor defavorazitati, cu titlul ”O lume in culori pentru toti copiii”

ro

21 Jul, 2010 19:09 2067 Marime text

INVITATIE DE PRESA

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta in colaborare cu Asociatia ”Oameni langa Oameni” anunta inceperea Campaniei de imbunatatire a calitatii vietii copiilor defavorazitati, cu titlul ”O lume in culori pentru toti copiii”.
Prima etapa a Campaniei se va desfasura joi 22.07.2010, incepand cu ora 10,  la sediul Centrului de Plasament Micul Rotterdam din Aleea Viitorului, nr. 7, Constanta.

In cadrul proiectului o echipa de specialisti va face fotografii celor 135 copii protejati  in Centrele de plasament Micul Roterrdam si Antonio. Pe fotografii se vor suprapune fundaluri atractive- personaje din desene animate, imagini viu colorate, vedete ale muzicii pop – si  vor fi tiparite pe loc, plastifiate si inmanate copiilor.
Copiii vor fi implicati activ in procesul de realizare al fotografiilor, putand astfel sa dea frau liber imaginatiei.

In cadrul Campaniei s-au desfasurat evenimente similare la Centrele de plasament ”Licurici”- sector 3 si ”Sf. Nicolae”- sector 1 Bucuresti.
Declaram aceasta zi -”Ziua portilor deschise ” pentru toti cei interesati sa descopere universul copiilor aflati in sistemul de protectie.

Parteneri in organizarea evenimentului:
Agentia de Publicitate Smart Branding, Publicitaria.ro
AutoDAP. Ro, Valleta Glass- Decoratiuni din sticla suflata

Ofiter de presa,
Roxana Onea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii