Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protectie mai mare pentru participantii la trafic - 02.02.2009

ro

02 Feb, 2009 00:00 979 Marime text
În aceste zile, angajaţii Serviciului de Drumuri şi Infrastructură din cadrul Direcţiei de Servicii Publice Medgidia lucrează la amplasarea unor oglinzi convexe în intersecţiile lipsite de vizibilitate. Luni, 2 februarie 2009, patru asemenea oglinzi au fost montate la intersecţia străzii Română cu strada Călugăreni şi la intersecţia străzii Ovidiu cu strada Română.

„Am demarat acest program de amplasare a unor oglinzi convexe, deoarece acolo unde strada Română se intersectează cu alte căi de circulaţie, traficul rutier se desfăşura cu dificultate, iar numărul accidentelor în care erau implicate autovehiculele era în continuă creştere. Rolul acestor oglinzi convexe este să asigure vizibilitate maximă în intersecţiile cu probleme privind siguranţa rutieră. Vor fi amplasate câte două oglinzi convexe pe fiecare stradă care intersectează strada Română, iar prin acest program vom oferi posibilitatea conducătorilor auto de a se asigura corespunzător în intersecţiile lipsite de vizibilitate", ne-a declarat domnul Sorin-Petrică Ţuţuianu, Viceprimarul Municipiului Medgidia.

Marţi, 3 februarie 2009, vor mai fi montate încă patru oglinzi convexe la intersectarea străzii Română cu străzile Rahovei şi Tineretului.

„Acest program nu se va opri aici. Vom continua să amplasăm astfel de oglinzi în toate intersecţiile lipsite de vizibilitate şi care au un istoric în ceea ce priveşte producerea accidentelor de circulaţie", ne-a mai spus domnul Viceprimar Sorin Ţuţuianu.

Compartimentul Comunicare
Daniela Ivanciu - 0788386497
Daniel Gheorghe - 0788381217

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii