Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul infiintarii serviciului public de gestionare a animalelor fara stapan, respins

ro

12 Sep, 2009 18:43 1983 Marime text

Joi, 10 septembrie, în sala de consiliu a Primăriei Medgidia a avut loc şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal. Pe ordinea de zi au fost şapte proiecte de hotărâri, dintre care şase au întrunit numărul de voturi necesar pentru a fi aprobate.

Punctul 2, „Aprobarea înfiinţării serviciului public de gestionare a animalelor fără stăpân în municipiul Medgidia precum şi delegarea gestiunii acestui serviciu" a fost unicul proiect de pe ordinea de zi care nu a fost aprobat. Proiectul de înfiinţare şi delegare a serviciului va fi reconsiderat, iar relativ la problema animalelor fără stăpân vor fi prospectate căi pentru stabilirea unui parteneriat public - privat, care să aducă împreună autoritatea publică locală, ONG-uri cu obiectiv de activitate specific, întreprinzători locali.

,,Punctul cel mai important de pe ordinea de zi, privind aprobarea delegării gestiunii serviciului de transport public local de călători pe raza municipiului Medgidia, a trecut de votul consilierilor, însă nu înainte ca aleşii locali din rândul opoziţiei să-şi exprime punctele de vedere, cu fervoarea şi în tonul tendinţios tradiţional, cu care ne-au obişnuit de multe şedinţe de consiliu încoace. E de apreciat, că într-un final consilierii locali, indiferent de coloratură au votat în interesul comunităţii" a declarat dl. Primar Marin Iordache.

Punctele: 3. „Aprobarea trecerii din domeniul public în domeniul privat al municipiului Medgidia ca urmare a declasării unor bunuri-mijloace fixe aflate în administrarea, exploatarea SACE din cadrul DSP Medgidia, ca urmare a propunerii de scoatere din funcţiune, casare în condiţiile legii"; 4. „Aprobarea vânzării imobilului teren ce aparţine domeniului privat al municipiului Medgidia, în suprafaţă de 48mp situat în Medgidia, str. Podgoriilor, nr.26A, aferent construcţiei proprietatea SC BIOS COM SRL"; 5. „Aprobarea închirierii spaţiului cu destinaţie de alimentaţie publică situat în Hotelul "Iftimie Ilisei" Medgidia;" 6. „Aprobarea atribuirii unui lot de teren în vederea construirii de locuinţă proprietate personală în condiţiile Legii nr.15/2003"; 7. „Aprobarea revocării HCL nr.78/2009 (privind emiterea unui acord prealabil de către C.L.M.-amplasament mun. Medgidia, judeţ Constanţa, zona Est instalaţii de depozitare, sortare, reciclare, transformare a deseurilor urbane şi rurale-studiu de fezabilitate)" au fost aprobate de consilieri în şedinţa extraordinară de joi seară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • de ce tendentios? 13 Sep, 2009 10:50 D-le reporter,lasa politica la o parte si fii impartial.Ce vrei sa spui cu "tendentios"? Opozitia procedeaza f. bine,vine pregatita la sedinte,studiaza cu interes materialele si ii reprezinta cu demnitate pe cei care i-au ales cat si pe noi cei care nu i-am ales si acum ne pare rau. Ce ati vrea,sa ridice mainile la comanda lui Iordache si Butnaru ca cei 10 PNListi si 1 turc de la UDTMR ? astia 11,cred ca nici nu stiu ce voteaza,ridica mainile la comanda si atat.Concluzie : fii impartial reportere.