Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:37 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăvara îl aduce pe Tudor Gheorghe la Medgidia

ro

26 Feb, 2015 17:35 787 Marime text
Marele artist Tudor Gheorghe vine la Medgidia în luna aprilie. Chiar dacă va fi în fața publicului local pentru a doua oară în ultimii ani, artistul va prezenta premiera anului 2015 – „Spectacolul „The Best of Taraf”.
Pe 22 aprilie, de la ora 19:00, Tudor Gheorghe împreună cu instrumentiştii Virgil Iordache (vioară), Floricel Gheorghe (ţambal), Liviu Preda (braci) şi Ionel Feraru (contrabas), vor încânta publicul, ca de fiecare dată, într-un spectacol cu profunde valențe spirituale. Concertul „The Best of Taraf” va cuprinde o sinteză a celor mai frumoase melodii de muzică populară ale maestrului Tudor Gheorghe, fiind presărat și cu momente solistice realizate cu înaltă măiestrie de către membrii tarafului ce-l acompaniază pe marele artist roman, după cum declară organizatorii.

Biletele s-au pus în vânzare la Casa de Cultură ,,Ioan N. Roman” din Medgdia, iar recitalul va avea loc în sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia. Prețul unui bilet este de 60 lei.
Municipalitatea apreciază profund inițiativa organizatorilor de a-l readuce pe Tudor Gheorghe în fața publicului din Medgidia. „Ne face o imensă plăcere prezența marelui artist în Medgidia, cântecele atâtor generații vor răsuna în sală, iar publicul va aprecia cu siguranță polivalența celui ce este Tudor Gheorghe” , a declarat primarul Marian Iordache.

Ti-a placut articolul?

Comentarii