Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Medgidia va invita la spectacolul caritabil „Cum m-am lasat de gandit”

ro

05 Feb, 2010 20:34 1626 Marime text

Vă invităm alături de noi, marţi, 9 februarie a.c., la orele 17:00, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiu, pentru a participa la spectacolul caritabil „Cum m-am lăsat de gândit”. Piesa de teatru care a dat numele spectacolul va fi prezentata de Anca Sigartau si 1-Q Sapro, iar recitalurile vor fi sustinute de Nicola, Play&Win si Leticia, Ionut Galani, Iuliana si Elena Slatov. Show-ul va cuprinde si un numar de magie oferit de Bogdan Muntean.
Banii stransi din biletele vandute si donatiile de pe parcursul spectacolului vor ajunge la Alexandru Netejoru, un tanar care are nevoie de 6000 de euro pentru operatii. În urmă cu 2 luni, Alexandru Netejoru a avut un accident de maşină în urma căruia a suferit multiple leziuni ale feţei, fapt pentru care necesită intervenţia a 3 operaţii chirurgicale.
Cazul a fost mediatizat în cadrul emisiunii „Aruncaţi din tren“ din data de 18 ianuarie 2010, pe postul de televiziune Antena 1. Pentru completarea sumei necesare intervenţiei chirurgicale, realizatorii emisiunii au convenit organizarea la Medgidia a unui spectacol de strângere de fonduri.

Va asteptam!

05 februarie 2010

Compartimentul Relatii Publice si Presa
Primaria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii