Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lotizarea a 59 de locuinţe şi închirierea autovehiculelor – dezbătute la Medgidia

ro

19 Jul, 2012 16:27 1185 Marime text

Nr. 13527/19.07.2012

Lotizarea a 59 de locuinţe şi închirierea autovehiculelor – dezbătute la Medgidia

Miercuri, 18 iulie, în sala Casei de Cultură „I. N. Roman”, a avut loc dezbaterea publică cu temele „PUZ  – Introducere în intravilan a parcelei  A 43/5 şi lotizarea ei pentru locuinţe” şi „Aprobarea regulamentului activităţii serviciului de închiriere autovehicule cu/fără conducător pe raza municipiului Medgidia”.

 La primul punct, domnul primar Marian Iordache a vorbit despre intenţia administraţiei locale de a crea o zone de locuinţe cu funcţiuni complementare în extravilanul Municipiului Medgidia, pe parcela nr.A43/5. Terenul va fi dezmembrat în 59 loturi pentru locuinţe individuale, cu suprafaţa de circa 400 mp fiecare, şi trei loturi pentru crearea drumului interior.  În vederea executării de construcţii se va scoate terenul din extravilan şi se va introduce în intravilan curţi construcţii. „Această parcelă a devenit atractivă din punct de vedere imobiliar prin poziţia pe care o are în planul localităţii, în prelungirea intravilanului municipiului Medgidia, între DN 22C şi DJ 224, brăzdată de drumuri de exploatare interioare şi de contur. Interesul investitorilor pentru această zonă a fost potenţat şi de dezvoltarea autostrăzii Bucureşti-Constanţa care va duce la reducerea traficului pe DN22 C, drum limitrof terenului studiat” , a spus domnul primar Marian Iordache.
Cel de-al doilea proiect dezbătut a fost regulamentul activităţii serviciului de închiriere autovehicule cu/fără conducător pe raza municipiului Medgidia. Transportul în regim de închiriere este serviciul de transport public de persoane, executat cu un autoturism cu sau fără conducător auto, pus la dispoziţia clientului pe bază de contract pentru efectuarea serviciului, tarifat pe oră sau pe zi, cu plata anticipată a prestaţiei contractate, pe bază de documente fiscale. „Transportul în regim de închiriere se realizează pe orice traseu, la cererea expresă a clientului, cu obligaţia revenirii autovehiculului în localitatea de autorizare, după efectuarea transportului, conform contractului” a precizat domnul primar Marian Iordache. Acest serviciu poate fi executat numai de către transportatorii autorizaţi, în baza contractelor de atribuire în gestiune delegată a acestor servicii. Potrivit legislaţiei, Consiliul Local este obligat să organizeze, să reglementeze, să coordoneze şi să controleze prestarea serviciului de transport persoane în regim de închirieri autoturisme, pe raza administrativ-teritorială a acestuia.


            19 iulie 2012
           Compartimentul Relaţii Publice şi Presă
           Primăria Municipiului Medgidia

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii