Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansarea albumului "Să taci" al trupei Arhaic Folk, a avut loc la Medgidia

ro

18 Mar, 2013 17:48 1113 Marime text
      Sâmbătă, 16 martie 2013, orele 17.00, la Casa de Cultură "I.N.Roman" din Medgidia, a avut  loc evenimentul prilejuit de  lansarea  albumului  "Să taci", al trupei Arhaic Folk. Evenimentul a fost susţinut de Primăria  Municipiului Medgidia precum şi de Consiliul Local.
Trupa Arhaic se doreste a fi o”ceată de haiduci” din folkul românesc , care prin muzică, să aducă spectatorului, sensibilitatea, romantismul, dar și trăirile românilor din vremurile apuse sau din zilele care vin.
Nicolae Doboș, voce – blockflote, fluier irlandez, caval, duduk și Sorin Mircea Preda, voce – chitară  au incantat publicul  spectator din Medgidia.  Muzica lui Nicolae Doboș este o poezie cântată pe versurile “cronicarilor” Adrian Păunescu, Lucian Blaga, Ion Mărgineanu, Lucian Avramescu, Gellu Dorian, Vasile Muste si inca multi altii.
  În  deschidere a fost oferit un colaj de melodii  prezentat  de elevi ai profesorului de muzică a Casei de Cultură din Medgidia, domnul Adrian Dumitrache.
  Din public au facut  parte cetăţeni  ai oraşului care iubesc acest gen de muzica, directori de şcoli precum şi consilieri locali.

              18  martie 2013
Compartiment Relaţii Publice şi Presă
   Primăria Municipiului Medgidia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii