Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii merituoşi, premiaţi în week-end la Medgidia

ro

23 May, 2011 22:37 1364 Marime text

În acest week-end, adminisitraţia locală a premiat copiii merituoşi, care au obţinut rezultate deosebite la competiţiile la care au participat. Sâmbătă, 21 mai, în cea de-a doua zi a turneului muzical Mix Music Evolution domnul primar Marian Iordache i-a premiat, pe scena din Piaţeta Decebal, pe elevii Cercului de navomodele din cadrul Clubului Copiilor care au obţinut rezultate deosebite la concursurile internaţionale şi naţionale din acest an. Domnul primar a premiat-o şi pe eleva Diana Dogaru, laureată a Concursului Internaţional de creaţie literară ,,Florii 2011" de la Chişinău, şi pe Elena Zlatov, care a obţinut numeroase trofee la concursuri naţionale şi internaţionale de muzică uşoară.

Duminică, a venit rândul sportivilor să fie recompensaţi. La ora 20.00 a fost organizată festivitatea de premiere a fetelor din lotul de volei, care a câştigat Campionatul Naţional de Volei de la Blaj, categoria Speranţe. Domnul primar i-a felicitat pe toţi elevii, spunându-le că prin ei, numele oraşului este strigat peste sute şi chiar mii de kilometri. ,,Medgidia se poate mândri cu mulţi copii şi tineri talentaţi, care obţin premii la concursuri şi olimpiade şcolare, la concursuri culturale precum şi la competiţii sportive. Adminstraţai locală încearcă, pe rând, să îi recompenseze pe toţi cei care se întorc acasă cu diplome şi să îi încurajeze să nu se oprească din drumul lor către succes, să lupte pentru a fi cei mai buni ", a spus domnul primar Marian Iordache.

23 mai 2011

Comp. Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Geppetto 24 May, 2011 08:45 A premiat Iordache 3 copii? Pai dl. Presedinte al PDL Medgidia DUMITRU MOINESCU a premiat sute de copii pana acum, daca ne amintim de premiile oferite de domnia sa pana sa fie ales primar, apoi premiile din timpul mandatului sau, apoi premiile care se dau si acum - Premiile Elitelor Medgidiene pentru elevii din Medgidia si sportivii medaliati.