Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:49 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Complex rezidential si comercial in zona Nord - 18.03.2009

ro

18 Mar, 2009 16:56 863 Marime text

  PRIMARIA MUNICIPIULUI MEDGIDIA
905600,  Str .Decebal, nr.35,   
 tel 0241/ 820800 , fax 0241/810619
e-mail: primaria_medgidia@yahoo.com
                         www.emedgidia.ro

Complex rezidenţial şi comercial în zona Nord

             Marţi, 17 martie, la Primăria Medgidia Consiliul Local s-a întrunit într-o şedinţă extraordinară, în cadrul căreia s-au aprobat toate cele şase proiecte de hotărâri aflate pe ordinea de zi. Unul dintre proiectele a fost vânzarea prin licitaţie publică a unui imobil-teren, proprietate privată a municipiului Medgidia, în suprafaţă totală de 14.037 mp situat în Medgidia, str. Independentei, nr. 12A, jud. Constanţa, cu destinaţia ,,Locuinţe colective şi servicii, supermarket şi grădiniţă’’. Astfel, prin vânzarea terenului se are în vedere îmbunătăţirea aspectului zonei prin realizarea unui complex rezidenţial şi comercial, iar obiectivul îl reprezintă construirea a trei imobile de locuit P+8E, o grădiniţă şi un supermarket.
            Consilierii locali au votat şi transmiterea în folosinţă gratuită a terenului în suprafaţă de 900 mp situat în Medgidia, str. Poporului, nr.48, către Compania Naţională de Investiţii S.A. pe durata de executare a obiectivului „Sală de sport” ce va deservi Şcoala „Constantin Brâncuşi” Medgidia şi Exprimarea angajamentului Consiliului Local Medgidia de a asigura finanţarea pentru lucrările de sistematizare pe verticală a amplasamentului,  racordul la utilităţi, întreţinerea şi exploatarea după finalizare a obiectivului de investiţii “Sală de sport” din Medgidia, str.Poporului, nr.48.
          Un alt punct pe ordinea de zi a fost Aprobarea casării şi dezmembrării unor mijloace fixe (bunuri imobile-construcţii şi echipamente) proprietatea privată a municipiului Medgidia aflate în administrarea Direcţiei de Servicii. Propunerea a avut la bază faptul că materialele provenite din dezmembrare se pot refolosi ca materiale recuperabile, iar gradul lor de uzură este mare.

18 martie 2009

Compartimentul Comunicare al Primăriei Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii