Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:11 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionat de navomodele la Medgidia

ro

24 Jul, 2014 15:28 748 Marime text
Machetele copiilor sunt expuse la Clubul Copiilor Medgidia, iar probele de navigaţie se desfăşoară pe canalul vechi, la o pescărie privată.
Primăria Municipiului Medgidia a susţinut acest campionat la care participă cei mai buni juniori şi seniori navomodelişti din toată ţara. În concurs s-au înscris 50 de navomodelişti din Timişoara, Cluj, Suceava, Arad, Ploieşti, Petroşani, Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Mizil, Buzău, Slobozia, Constanţa şi Medgidia. Toţi participanţii sunt cazaţi în Constanţa, la Palatul Copiilor, iar organizatorii le oferă posibilitatea de a vizita portul şi de a merge la plajă.
Viceprimarul municipiului Medgidia, Luminiţa Vlădescu a participat la deschiderea campionatului ocazie cu care i-a asigurat pe concurenţi de toată susţinerea autorităţilor, i-a felicitat pentru participare şi le-a urat mult succes.
Obiectivul principal al acestui proiect este acela de a aduce împreună sportivii de performanţă cu copiii care au păşit de puţină vreme în lumea fascinantă a navomodelismului, dar care aspiră la titlul de campion.
Etapele campionatului se vor desfăşura pe parcursul a trei zile, iar festivitatea de premiere va fi duminică, 27 iulie, de la orele 10:00.

Ti-a placut articolul?

Comentarii