Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandalul Negoiță- Ghiță, o nouă dovadă a luptei baronilor pentru a nu pierde controlul asupra lui Victor Ponta

ro

14 May, 2014 14:38 1445 Marime text
Așa cum ne-am obișnuit, PSD nu le oferă românilor proiecte sau măsuri guvernamentale consistente, ci doar circ politic. Aceasta pentru că adevăratele preocupări ale social-democraților sunt legate de propriul lor acces la structuri de putere și resurse de bani publici.
Considerăm că lupta recentă dintre Robert Negoiță și Sebastian Ghiță ne arată că, aflați în imediata apropiere a premierului, adică a resurselor și a puterii, cei doi sunt gata să se sfâșie unii pe alții, precum niște lupi asupra prăzii. Prada pe care se bat baronii tineri Ghiță și Negoiță este chiar Victor Ponta. Cei doi par a se lupta, de fapt, pentru puterea pe care fiecare dintre ei dorește să o aibă asupra celui pe care l-au susținut să ajungă premier, iar acum trebuie să le răsplătească din bani publici sprijinul.
Nu putem să nu ne întrebăm cum ar arăta România dacă ar încăpea, prin toate funcțiile importante, inclusiv cea de președinte, pe mâna unui partid cu astfel de lideri.
Reamintim că liberalii au fost primii care au sancționat comportamentul premierului Victor Ponta, care, adus la putere de baroni, este acum la mâna lor și guvernează în interesul acestora.
 
 
14 mai 2014                                Departamentul de Comunicare al PNL Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii