Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL va sustine candidatura lui Mircea Geoana in turul II al alegerilor prezidentiale

ro

24 Nov, 2009 23:24 1266 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ

Biroul Politic Central al Partidul Naţional Liberal a hotărât, astăzi, 24 noiembrie, în unanimitate de voturi:

1.crearea unei majorităţi pentru susţinerea unui guvern condus de Klaus Johannis,
2.elaborarea unui program de guvernare care să scoată România din criză.
Pe baza celor agreate, PNL va susţine candidatura lui Mircea Geoană în turul II al alegerilor prezidenţiale, în condiţiile în care se va negocia şi se va semna un acord politic bazat pe principiile fundamentale ale PNL.
Obiectivele pe care PNL şi le-a propus sunt scoaterea României din criza economică, socială şi morală şi asigurarea unei stabilităţi politice şi instituţionale pentru România. PNL doreşte, prin deciziile luate, ca demersurile sale să determine asigurarea unei bune guvernări, reformarea clasei politice şi refacerea prestigiului internaţional al României.
Deciziile votate de Biroul Politic Central al PNL s-au bazat pe situaţia economică, socială şi politică existentă, dar mai ales pe definirea interesul naţional. În aces sens, PNL a luat act de următoarele circumstanţe în care se află România - criză politică, economică şi morală, accenturea degradării condiţiilor de trai, escaladarea conflictului la nivel social şi la nivel instituţional, în turul II al alegerilor prezidenţiale se înfruntă Traian Băsescu şi Mircea Geoană.

22 noiembrie 2009                                            Biroul de presă al PNL

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ghita 25 Nov, 2009 11:18 Succes lui Basescu.Mai vreau sa fac o propunere.Sa nu se legalizeze prostitutia.Sa lasam PSD si PNL sa se prostitueze in afara legii, sa-i bagam la puscarie.JOS ANTONESCU.
  • VAI DE NOI !!! 25 Nov, 2009 07:23 RUSINE !!!!! Toata familia Bratianu, Mihail Kogălniceanu,C.A. Rosseti si multi alti lideri ai acestui partid istoric cred ca se rasucesc in morminte !!!! Cred ca dl. Crin antonescu nici macar nu a citit doctrina si istoria acestui partid. Sper ca acei care l-au votat pe 22 nov., sa aiba propriul lor punct de vedere pe 6 decembrie !