Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanța solicită public PSD să pună capăt minciunii folosite în campania electorală

ro

06 May, 2014 15:31 1636 Marime text
Încă din prima zi de campanie europarlamentară, social-democrații au lansat o minciună nerușinată, scriind pe afișele electorale „USL trăiește”. PSD recurge la acest gest pentru că îi este frică să meargă în alegeri doar cu propriul nume și cu propria siglă, întrucât oamenii n-au uitat ce înseamnă PSD: corupție, baroni, abuzuri, amenințări.
În acest context, Filiala Constanța a Partidului Național Liberal va depune plângere la Biroul Electoral Județean privind acţiunile PSD – UNPR – PC prin care sunt utilizate semnul electoral şi denumirea USL, fără acordul PNL, în scopul inducerii în eroare a electoratului şi în afara unor termeni oneşti şi democratici în care ar trebui să se desfăşoare o campanie electorală.
De asemenea, nu putem asista fără reacție la o campanie de înşelare a electoratului, motiv pentru care solicităm public PSD şi premierului Ponta să pună punct minciunii folosite şi răspândite pe toate materialele electorale şi în tot spaţiul public că Uniunea Social Liberală ar continua să existe.
PSD–UNPR–PC eludează prevederile legii și încearcă să utilizeze “în paralel” sigla și denumirea USL cu unicul scop de a induce în eroare și de a crea confuzie în rândul alegătorilor PNL.
Prin materialele electorale utilizate, Victor Ponta și Partidul Social Democrat încălcă atât legea, cât și orice principii etice, și încearcă să manipuleze electoratul.
                     
 
 
06 mai 2014                                Departamentul de Comunicare al PNL Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii