Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pnl Constanta - Actiune TNL

ro

08 Jun, 2014 12:51 1540 Marime text
              Tineretul Naţional Liberal Constanța a organizat în acest weekend o serie de activități dedicate celor mici sub sloganul “Cunoaște-ți Comunitatea - Luna Copiilor”.
           Liberalii sunt deja cunoscuți constănțenilor pentru evenimentele dedicate comunității pe care aceștia le organizează constant. Mai mult de 80 de copii din mai multe cartiere ale Constanței, alături de părinții lor, au fost invitați de această dată să se plimbe prin oraș cu un autobuz supraetajat. O altă surpriză care le-a fost pregătită micuților i-a așteptat în Mamaia unde aceștia au putut să vadă stațiunea de la mare înălțime, și anume din Telegondolă. “Ne bucurăm că am putut să ne continuăm activitățile. Trebuie să recunoaștem că vremea a fost un mare impediment pentru noi în ultimele zile și ar fi fost păcat să ratăm tocmai luna dedicată copiilor pentru evenimentele noastre dedicate comunității. Acum am reușit să ieșim cu micii constănțeni la plimbare și cred că este și pentru noi la fel de distractiv ca și pentru ei”, a spus Adrian Cârlea, membru TNL Constanța.
                    Acțiunile “Cunoaște-ți Comunitatea - Luna Copiilor” se vor desfășura pe tot parcursul lunii iunie, iar toți constănțenii sunt invitați să fie foarte atenți pentru că TNL Constanța le pregătește noi și noi surprize.
 
08.06.2014                    Departamentul de comunicare al PNL Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii