Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu vorbim de o tensiune în cadrul USL, ci de dialog între partidele componente

ro

12 Feb, 2014 14:02 939 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ

Nu vorbim de o tensiune în cadrul USL, ci de dialog între partidele componente

Partidul Național Liberal a susținut în repetate rânduri faptul că nu există niciun motiv real pentru ca Uniunea Social Liberală să nu existe. În această ordine de idei, întâlnirile avute ieri în cadrul USL cu privire la structura și forma Guvernului au decurs firesc, nefiind vorba de vreo tensiune sau neînțelegere.
Dorința noastră a fost aceea de a purta negocieri suplimentare cu privire la propunerea lui Klaus Iohannis în funcția de Ministru de Interne și Viceprim-ministru. În acest sens, dialogul nostru cu partenerii din USL continuă și suntem ferm convinși de faptul că vom ajunge la un acord final favorabil.
Declarațiile unor personaje politice cu privire la o posibilă situație în care țara nu e guvernată ca urmare a acestor discuții din cadrul USL sunt eronate. România nu rămâne neguvernată, Guvernul continuându-și activitatea în mod normal. Așadar, orice fel de speculație că PNL ar vrea să iasă de la guvernare este total falsă.
Suntem de părere că toate numirile propuse de PNL sunt dovada cea mai sinceră și clară că vrem să facem un Guvern format din oameni capabili, care să apere interesele cetățenilor și să repare neregulile și nedreptățile la care aceștia au fost supuși de guvernările PDL. 
Noua alianță electorală USD nu seamănă sub nicio formă cu USL. Este decizia unor partide mai mici din USL de a se alătura cu PSD-ul pentru alegerile europarlamentare. PNL a ales să candideze separat, deoarece avem o doctrină diferită și facem parte din familii politice europene diferite.

12.02.2014 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii