Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu merită să-ți strici concediul pentru “niște amărâte” de inundații. Doar dacă „te dă” la televizor!

ro

23 Apr, 2014 10:24 1424 Marime text
Din cauza preocupărilor meschine și a apetenței pentru aparițiile la posturile de televiziune, Victor Ponta încearcă să câștige capital electoral pe seama personaelor afectate de inundațiile din Teleorman. Astfel, după ce și-a încheiat liniștit concediului de Paște, premierul, însoțit de Liviu Dragnea, o armată de pesediști și camere de luat vederi, au luat cu asalt satele din Teleorman afectate de inundații. Din păcate, reacția premierului este tardivă.
Dacă ar fi fost cu adevărat preocupat de soarta locuitorilor din zonele de risc, premierul ar fi dispus construcția de diguri și alte mijloace de protecție împotriva calamităților, înainte de producerea acestora.
Partidul Național Liberal a atras atenția în mod constant asupra riscului crescut de inundații și a făcut toate demersurile pentru a actualiza hărțile de risc la inundații.

PNL a subliniat în repetate rânduri că sunt necesare investiții pentru refacerea construcțiilor cu rol de apărare afectate de viiturile din anii anteriori. În acest sens, fostul ministru liberal pentru Ape și Păduri, Lucia Varga, a prezentat un plan care necesita o investiție de 400 de milioane de lei pe an, din care, în 2014 erau programați a fi atrași din fonduri europene 200 de milioane de lei.
Victor Ponta dovedește însă, o dată în plus, că fiind în goana după imagine, nu mai găsește timpul necesar guvernării și adoptării măsurilor necesare în astfel de situații.
Turneul televizat al lui Victor Ponta ne amintește de practicile președintelui Traian Băsescu, cel care, echipat cu cizme de cauciuc și fes, își făcuse un obicei din a face un spectacol mediatic din vizitele în diverse zone afectate de calamități naturale.
 
           
  22.04.2014         Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii