Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupul liberalilor europeni salută rezultatul bun obţinut de PNL 01.12.2008

ro

01 Dec, 2008 21:26 704 Marime text

Rezultatele parţiale ale alegerilor parlamentare din România confirmă un sprijin naţional crescut pentru politicile liberale ale lui Călin Popescu Tăriceanu. Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE) consideră că rezultatul bun obţinut de PNL garantează locul acestuia în viitorul guvern român.

"Felicit PNL pentru cel mai bun rezultat electoral al partidului din 1989 încoace. Rezultatul este o recunoaştere a realizărilor pe care le-a obţinut România sub guvernarea Tăriceanu şi reflectă principiile liberale puternice pe care noua Românie este construită. Acesta (n.r. rezultatul) este şi o excelentă bază de pornire pentru un rezultat pe măsură în alegerile, din iunie anul viitor, pentru Parlamentul European." a declarat liderul ALDE, Graham Watson.

"In privinţa partidului care îşi clamează victoria finală în alegerile de ieri, consider că PNL se află într-o postură decisivă. Aceasta îi va permite să continue să joace un rol cheie în formarea viitoarele politici ale României -  demers din care fiecare cetăţean român va avea de câştigat. În timpul guvernării conduse de Călin Popescu Tăriceanu, România a câştigat o foarte bună reputaţie în plan european şi consider ca oportună menţinerea sa într-o poziţie cheie în stat." a mai adăugat Watson.

Delegaţia română liberală din Parlamentul European salută, la rândul ei, scorul bun obţinut de către PNL la alegerile parlamentare.

"Mulţumim cetăţenilor români pentru încrederea arătată măsurilor Guvernului liberal, mai ales acum când ne aflăm în faţa unei puternice crize economice. Acest vot reprezintă un acord pentru programul liberal anti-criză şi confirmă sprijinul pentru o viitoare agendă politică liberală." a declarat Renate Weber, liderul delegaţiei române liberale din PE. 

Delegaţia română liberală din Parlamentul European

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii