Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeile liberale au celebrat Ziua Iei la Parlament

ro

25 Jun, 2015 13:14 1459 Marime text
La invitatia deputatului liberal Mihai Tararache, un grup de 40 de femei, membre ale organizatiei municipale de femei PNL Constanta, insotite de cele doua co-presedinte Adriana Campeanu si Daniela Oancea, au avut prilejul sa viziteze Parlamentul Romaniei.
Imbracate in iile traditionale romanesti, doamnele au asistat la  lucrarile in plen ale Camerei Deputatilor, dar au  avut  si posibilitatea sa sustina si sa aduca in  atentia deputatilor de la Comisia de munca si Comisia de agricultura PNL cateva probleme legate de legislatia existenta si de posibile modificari aduse acesteia.
„A fost o prima actiune a Organizatiei Municipale PNL Constanta la care au  participat  birourile municipale reunite, a fost un succes si multumim domnului deputat Mihai Tararache pentru acesta oportunitate” a declarat co-presedinta Organizatiei Municipale de Femei Adriana Campeanu.
Celebrarea iei a continuat cu o vizita la “Muzeul taranului roman” , femeile liberale constantene participand la evenimentele care se desfasurau in acest sens acolo.
 
 
 
 
25 iunie 2015                                   Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii