Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi - La cuvântul „corupție” din dicționar ar trebui pusă o poză cu actuala conducere a PSD în frunte cu Dragnea. Ponta – o marionetă la mâna lui Dragnea

ro

23 Jul, 2015 16:22 1213 Marime text
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat că după decizia PSD de ieri prin care Liviu Dragnea a devenit preşedinte al partidului, la cuvântul „corupție” din dicționar ar trebui pusă o poză cu actuala conducere a PSD în frunte cu Dragnea.
 
“PSD nu își putea alege un șef care să i se potrivească mai bine. Liviu Dragnea – condamnat în primă instanță – este reprezentativ pentru întreaga structură de conducere a PSD. Aproape jumătate din vicepreședinții partidului au probleme cu DNA sau ANI, fiind acuzați de corupție sau evaziune fiscală. O bună parte din liderii PSD care stăteau în spatele lui Dragnea după ce l-a înfrânt și umilit pe Ponta și pe care i-ați putut vedea ieri la televizor au, de asemenea, probleme cu legea. La cuvântul „corupție” din dicționar ar trebui pusă o poză cu actuala conducere a PSD în frunte cu Liviu Dragnea”.
 
Raeţchi a punctat şi că, de ieri, premierul Victor Ponta a ajuns la mâna şefului său pe linie de partid, Liviu Dragnea:
 
“Este a doua înfrângere devastatoare pe care Ponta o suferă în cariera sa politică în decurs de câteva luni, după ce a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis: pe 16 noiembrie 2014 a pierdut sprijinul electoratului, în ziua în care DNA i-a comunicat că e urmărit penal și-a pierdut legitimitatea și ieri a pierdut şi partidul. În plus, prin decizia PSD de ieri, este clar că premierul-inculpat Victor Ponta a ajuns la mâna şefului său pe linie de partid, Liviu Dragnea – condamnat în primă instanţă – devenind o marionetă. Nu vom inceta să repetăm: Ponta trebuie să demisioneze urgent!”.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii