Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Cupa Cunoaste-ti comunitatea" la baschet

ro

13 Apr, 2014 18:53 1363 Marime text
Astăzi, 12 aprilie 2014, a avut loc în Sala Sportivă Flămânda faza grupelor a primei ediții a Cupei “Cunoaște-ți Comunitatea” la baschet, competiție organizată de Tineretul Naţional Liberal Constanța și dedicată în mod gratuit tuturor constănţenilor iubitori de sport și mișcare. Astfel, după mai bine de patru ore de joc și distracție au fost desemnați semifinaliștii care se vor înfrunta mâine, în aceeaşi locație.
 
“S-a văzut astăzi cât de mare este nevoia de sport în rândul tinerilor și nu numai. Se pare că știm să ne distrăm și să ne petrecem timpul frumos și ne bucurăm că organizația noastră a venit în întâmpinarea acestei nevoi. S-au înscris multe persoane în competiție şi așteptăm acum, cu foarte mare interes, semifinalele și finala de mâine. Cu siguranță va fi spectacol!”, a spus Vlad Stoian, membru în Comisia de Sport a TNL Constanța. Cu siguranță unul dintre cele mai savuroase momente din disputele de astăzi a fost meciul dintre o echipă de “old boys” și una de tineret, mai ales că veteranii au şi câștigat frumos în aplauzele publicului.
 
      Toți cei care sunt interesați să se bucure de sport sunt invitați mâine, în Sala Sportivă Flămânda, pentru semifinale și prima finală a Cupei “Cunoaște-ți Comunitatea” la baschet.
 
12 aprilie 2014      Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii