Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristina Steliana Mihailovici, reprezentantul Tineretului Național Liberal Constanța pe lista Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare

ro

25 Mar, 2014 18:15 1333 Marime text
Cristina Steliana Mihailovici se află printre cei 13 tineri liberali care reprezintă Tineretul Național Liberal și Cluburile Studențești Liberale pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Prezența, în număr mare, a tinerilor liberali pe această listă reprezintă recunoașterea, din partea structurilor de conducere ale PNL, eficienței cu care cele două organizații se implică permanent în activitățile politice și în promovarea valorilor liberale.
”Prezența tinerilor liberali pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare ne onorează și ne motivează să continuăm activitatea într-un ritm cel puțin la fel de susținut și până acum”, a declarat Florin-Alexandru Alexe, președintele TNL, după depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Central.
Liderul tinerilor liberali care fac parte dintre candidații PNL pentru alegerile europarlamentare este Claudia Benchescu, președinte CSL și membră a Biroului de conducere LYMEC (Organizația tinerilor liberali europeni), care ocupă poziția a 8 a din listă, considerată eligibilă. Echipa este completată de: George Stângă – Galați, Raul Stoica – Hunedoara, Diana Nicolae – Neamț, Emil Pantelimon – Covasna, Cătălin Profir – Vrancea, Cristina Steliana Mihailovici – Constanța, Adrian Țurcanu – Argeș, Adrian Solcan – Bistrița, Raluca Vartic - Iași, Cristian Ghiță – Sector 3, Bogdan Pater – Bihor, Alexandru Ionescu – Sector 4.
De asemenea, organizațiile TNL și CSL salută decizia filialelor PNL Olt, Arad și Mehedinți de a fi reprezentați pe lista pentru alegerile europarlamentare de către tineri sub 35 de ani: Cătălin Rotea, George Damian, respectiv Daniel Cîrjan.
Tinerii candidați liberali au fost selecționați printr-o procedură transparentă, în cadrul proiectului ”10 pentru Europa”, organizat de TNL și CSL. Pe parcursul a cinci luni, peste 50 de tineri din cadrul PNL au trecut prin etapele proiectului, în cadrul cărora au trebuit să adune voturi pentru susținerea candidaturii lor, să organizeze evenimente publice și să prezinte viziunea lor asupra politicilor europene de tineret, managementul fondurilor europene și ”Europa 2050”.
Toți cei 40 de finaliști ai proiectului vor face parte din echipa de elită ”Liberali pentru Europa”, care va avea un rol activ atât în campania pentru alegerile europarlamentare, cât și ulterior, în promovarea politicilor europene de tineret la nivel național. Membrii acestei echipe vor funcționa ca un liant între europarlamentarii români și tinerii din România.
Născută pe 28 noiembrie 1979, Cristina este o tânără  în vârstă de 34 de ani căreia îi place să aducă ceva nou în tot ceea ce face,  indiferent de domeniu – publicaţii literare, ştiinţifice, proiecte naţionale şi internaţionale, concursuri sau voluntariat.
Cărţile, inovarea şi cercetarea sunt preocupările acesteia.
Licenţiată în Ştiinţe economice, cu un Masterat în Management Maritim şi cu un doctorat internaţional în inginerie navală – drept şi comerţ internaţional maritim, şi-a început experienţa lucrând în timpul vacanţelor, dar şi în timpul facultăţii, acumulând astfel peste 15 ani de experienţă. Domeniile de activitate au fost în principal administraţia, turismul, analiza financiară, proiectele europene, cercetarea, publicaţiile literare şi ştiinţifice.
 
25 martie 2014                             Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii