Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL Constanţa

ro

13 Sep, 2015 22:46 1507 Marime text
Seniorii Liberali din majoritatea judeţelor ţării s-au reunit la Balchik, în perioada 8-11 septembrie 2015, pentru a discuta despre starea societăţii româneşti şi rolul Partidului Naţional Liberal în reconfigurarea politicilor publice în perioada următoare.

Urmare a discuţiilor purtate, cât şi a mesajelor transmise de participanţi, cei prezenţi au convenit să transmită un mesaj atât clasei politice româneşti, cât şi societăţii civile, denumit „Declaraţia de la Balchik”. Aceasta urmează să fie diseminată şi ratificată de toate structurile seniorilor liberali din ţară, în perioada următoare urmând să fie dată publicităţii.
La revenirea în ţară, delegaţia seniorilor liberali a fost întâmpinată de copreşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, care a dat asigurări tuturor celor prezenţi de susţinerea sa necondiţionată faţă de acţiunile întreprinse de aceştia. „Consider că rolul Partidului Naţional Liberal este fundamental în susţinerea clasei de mijloc, care este segmentul cel mai dinamic și creativ într-o societate democratică. Liberalismul consideră că inițiativa, spiritul întreprinzător, antreprenoriatul trebuie încurajate și susținute, în așa fel încât fiecare individ să-și atingă potențialul. Clasa de mijloc constituie baza democrației și sursa fundamentală a participării”, a declarat preşedintele Organizaţiei Seniorilor Liberali Constanţa, Aurel Groposilă.
  
13 septembrie 2015 Departamentul de Comunicare al PNL Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii