Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL

ro

20 Jun, 2014 15:56 1220 Marime text
Delegaţia Filialei Constanța a Partidului Național Liberal a participat joi, 19 iunie a.c., la Buzău, la reuniunea regională a PNL pe Zona Sud-Est în cadrul căreia cei doi candidați la funcția de președinte al partidului, președintele interimar Klaus Iohannis și senatorul Ioan Ghișe, și-au prezentat platformele program cu care vor candida la Congresul Extraordinar al PNL din 27-28 iunie a.c.
Între subiectele abordate la întâlnirea cu liberalii din zona de Sud-Est a țării s-au numărat unificarea dreptei, aderarea PNL la PPE, alegerile prezidențiale, dar și alegerile interne în urma cărora se vor alege președintele și vicepreședinții partidului.
În fața a peste 500 de liberali din județele Buzău, Vrancea, Brăila, Galați, Tulcea și Constanța, președintele interimar al PNL Klaus Iohannis a prezentat „o viziune pentru un deceniu liberal”: „Sunt convins că noi putem să dăm președintele României și în 2014 și în 2019. Sunt convins că, după unificarea dreptei, putem să guvernăm România timp de cel puțin opt ani, în care vom schimba profund România și o vom transforma din ceea ce este acum, o țară care abia se aude din Estul Europei, o țară cu prea mulți oameni săraci, prea mulți asistați social, într-o țară prosperă și puternică. Aceasta este viziunea mea pentru PNL și pentru România”, a subliniat președintele interimar al PNL.
La rândul său, președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, consideră binevenite și oportune astfel de întâlniri regionale, acestea fiind și bune ocazii pentru a discuta problemele de pe agenda internă a Partidului Național Liberal. „            2014 este un an greu, cu foarte multe provocări și foarte multe obstacole. De aceea, avem nevoie de efortul fiecăruia dintre noi pentru a trece de obstacolul noiembrie 2014. Avem nevoie să câștigăm președinția României pentru că altfel ne va fi mult mai greu cu tot ceea ce dorim noi să facem de acum înainte: fuziune, aderare la PPE, construcții solide. Avem mult de muncit și timpul este scurt. Îmi doresc să avem o echipă care să transpună în fapte proiectele de care tot vorbim. Îmi doresc și eu mai multe fapte și mai puține vorbe, așa cum cred că domnul Klaus Iohannis o să ne învețe în perioada următoare”, a declarat președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.
Delegația PNL Constanța, condusă de președintele Gheorghe Dragomir, a fost formată din 65 de membri: consilieri județeni și municipali, primari, membri ai Biroului Politic Teritorial, precum și membri ai TNL Constanța.
                                                    
 
 
20 iunie 2014                           Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii