Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - aniversarea Regelui Mihai I

ro

25 Oct, 2013 18:41 890 Marime text
 Partidul Național Liberal adresează sincere felicitări Majestății Sale, Regele Mihai I al României, cu ocazia zilei sale de naștere. Ne reafirmăm respectul profund pentru personalitatea și realizările Majestății sale ca șef de stat și, mai recent, promotor al intereselor României ca factor de influență în rândul caselor regale ale monarhiilor europene și în rândul guvernelor democratice.

                            Partidul Național Liberal care a fost, încă de la înființarea sa, un partener al instituției monarhice în realizarea celor mai importante reforme din istoria statului modern român, vede în Regele Mihai un exemplu de cum trebuie să fie un șef de stat.
                            Majestatea Sa, Regele Mihai I al României, reprezintă un reper moral al istoriei noastre, un simbol al decenței, al demnității umane și naționale.
                            Regele Mihai a condus țara într-o perioadă istorică dificilă, în care lumea se afla în plin război mondial, iar România era dominată de crize politice succesive cauzate de începutul procesului de comunizare coordonat de sovietici.

                            După actul curajos de la 23 august 1944, deși aflat la o vârstă fragedă pentru un om de stat, Majestatea Sa, Regele Mihai, a continuat să se opună, în ciuda riscuri pe care și le asuma, planului Uniunii Sovietice de instaurare a comunismului în România.
                            În anii totalitarismului roșu, Regele Mihai a constituit simbolul la care s-a raportat rezistența anticomunistă, dar și speranțele tuturor românilor pentru democrație, libertate și prosperitate.
                            Acum, la vârsta de 92 de ani, Regele Mihai rămâne una dintre personalitățile cele mai apreciate din România, iar PNL se alătură tuturor românilor care îi doresc Majestății Sale viață lungă și ani fericiți alături de poporul său.
          
25.10.2013 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii