Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - actiuni TNL

ro

19 May, 2014 22:19 1783 Marime text
Clubul Studenților Liberali, filiala Constanța, în colaborare cu Tineretul Național Liberal Constanța, a avut o săptămână plină de acțiuni pentru cetățenii de toate vârstele. Seria evenimentelor a început cu o campanie de informare numită "Like to vote" prin intermediul căreia studenții liberali au adus la cunoștința colegilor lor din campusurile și universitățile din Constanța importanța participării la vot pentru alegerile europarlamentare. „Cu toate că studenţii de la noi sunt informaţi şi îşi cunosc drepturile cetăţeneşti, am vrut să dăm o importanţă specială campaniei "Like to vote" pentru că astfel am putut interacţiona şi discuta faptul că suntem direct responsabili de viitorul României. Doar prin implicare activă putem să schimbăm soarta acestei ţări, să nu mai fim nevoiţi să ne câştigăm traiul peste hotare.” a spus Marian Frigioi, membru TNL Constanţa.
Seria acţiunilor a continuat sâmbătă, 17 mai 2014, în Sala Sporturilor din Constanţa, unde liberali din tot judeţul s-au strans pentru a îi cunoaşte pe Eurocampionii PNL, reprezentanta TNL Constanţa Cristina Steliana Mihailovici şi europarlamentarul Ramona Mănescu fiind prezente la eveniment, precum şi pe preşedintele PNL, Crin Antonescu.
Ultimul eveniment CSL de săptămână trecută a avut loc chiar seara trecută, în clubul Doors, unde studenţii liberali alături de reprezentanţii „Music for Autism” au organizat un concert cartitabil, avându-i invitaţi pe cei de la Cargo. „Acţiunile caritabile CSL sunt deja cunoscute. Ne bucurăm foarte mult că putem face ceva pentru semenii noştri. Este important să fim activi să să ne implicăm în comunitate. O acţiune, cât de mică, poate face diferenţa. De aceea, toţi tinerii studenţi şi nu numai, care îşi doresc să facă parte dintr-o comunitate care creşte şi schimbă lucrurile în bine, sunt invitaţi să ni se alăture”, a declarat Georgiana Tase, membru CSL Constanţa.
 
 
19.05.2014                                           Departamentul de Comunicare al PNL Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii