Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beneficiarii POS DRU își pot încasa taxa pe valoare adăugată eligibilă

ro

10 Dec, 2013 12:49 846 Marime text
Partidul Național Liberal aduce la cunoștință faptul că beneficiarii Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) pot depune actele pentru a încasa taxa pe valoare adăugată eligibilă în cadrul programului. Acest lucru a survenit în urma publicării Instrucţiunii care reglementează detaliile necesare în vederea returnării acestei taxe.
Guvernul Uniunii Social Liberale și-a asumat răspunderea implementării proiectelor finanțate din fondurile europene iar acest demers reprezintă un motiv în plus pentru a recâştiga încrederea beneficiarilor în structurile care gestionează banii europeni.
Rambursarea TVA în cadrul proiectelor POS DRU este posibilă datorită publicării în Monitorul Oficial, în data de 27 noiembrie a.c., a Ordinului de reglementare a interpretării Deciziei Tribunalului Uniunii Europene T-89/10 privind recuperabilitatea TVA eligibilă în cadrul POS DRU.
Toţi beneficiarii POS DRU vor încasa sumele aferente TVA care le sunt datorate, USL respectându-și astfel angajamentele cu privire la acest program.
 
10.12.2013 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii