Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Gheorghe - „Ponta urăşte românii prin impunerea taxei pe orice mişcă”

ro

15 Nov, 2013 12:21 975 Marime text
 Am constatat cu toţii că, în ultimii doi ani şi, mai ales, la ultimele patru rectificări bugetare Guvernul USL a ciopârţit fără milă orice investiţie publică programată sau în curs de realizare. USL nu şi-a propus niciodată modernizarea României, urăşte dezvoltarea ţării şi că nu îi pasă dacă românii vor rămâne condamnaţi la un nivel de trai scăzut şi cu o infrastructură rudimentară.

Taxa pe tot ce mişcă şi nu mai mişcă nu va conduce doar la creşterea preţurilor! Taxa Ponta pe orice va avea şi alte consecinţe, la fel de grave! Ştim cu toţii că operatorii afectaţi vor încerca să tranfere cât mai puţin această taxă către consumatori! Ei ştiu că o creştere a preţului va afecta cererea. De aceea, eu anticipez că „taxa pe orice” va afecta într-un procent ucigaş ponderea investiţiilor private în modernizarea reţelelor” este de părere deputatul PDL, Florin Gheorghe.
Praful pe care USL îl aruncă în ochii pensionarilor şi unor salariaţi în anul 2014, spunând demagogic ce mare bine le face că le indexează parţial veniturile, nu se compară cu viitoarele creşteri de preţuri pentru servicii şi utilităţi. Anul 2014 se prefigurează un an al treilea an al dezastrului pentru mediul de afaceri şi pentru portofelele românilor.

Cine îşi mai imaginează că vreun operator de transport sau distribuţie de energie, gaze sau de comunicaţii se va mai gândi să extindă propriile reţele sau să-şi modernizeze serviciile? Cine mai crede că economia românească mai poate fi atractivă pentru investiţiile străine, care oricum s-au prăbuşit, la cel mai scăzut nivel din ultimii zece ani, prin „grija” Guvernului Ponta?” se întreaba deputatul consănţean.
Companiile străine, puternic afectate de aceste taxe, ar putea spune: Adio România! Deja investiţiile care părăsesc România sunt superioare celor care intră, tocmai din pricina atentatelor repetate şi nesfârşite ale Guvernului Ponta la mediul de afaceri.
 
Biroul de presă al deputatului
Florin GHEORGHE
Partidul Democrat Liberal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii