Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PDL Florin GHEORGHE solicită USL să abandoneze definitiv legea descentralizării, declarată în asamblul ei neconstituţională

ro

11 Jan, 2014 19:22 1672 Marime text
Deputatul PDL Florin GHEORGHE consideră că decizia unanimă a judecătorilor Curţii Constituţionale, pe marginea Legii descentralizării administraţiei publice din România, obligă USL să abandoneze definitiv proiectul de baronizare şi feudalizare a României, la care a lucrat cu hărnicie Liviu Dragnea şi mai mulţi preşedinţi de consilii judeţene, în speranţa că îşi vor împărţi ţara ca pe propria moşie:

Curtea nu a declarat vreun articol sau două care să contravină Legii fundamentale. Pentru prima dată, în ultimii ani, Curtea s-a pronunţat în unanimitate în sensul că legea este neconstituţională în ansamblul ei! Nu m-ar mira să văd în scurt timp reacţii virulente şi atacuri ale lui Victor Ponta la adresa judecătorilor acestei instituţii. Fie că sunt băsişti sau PDL-işti, fie că nu ţin cu baronii USL. Aşa a procedat întotdeauna Victor Ponta şi USL atunci când instituţiile abilitate ale statului i-au spus că încalcă legea şi i-au dat peste mână!

Absenţa din Bucureşti a premierului Victor Ponta, chiar în ziua în care Curtea Constituţională anunţase că se va pronunţa asupra Legii descentralizării şi, mai ales în ziua când înaltul oficial american Victoria Nuland a venit în capitală pentru a discuta despre ameninţările USL la adresa statului de drept are un motiv clar pentru deputatul PDL Florin GHEORGHE: „Oricine a citit textul legii ar fi ştiut că ea încalcă flagrant principiile Constituţiei şi că va fi picată la Curtea Constituţională. Şi Victor Ponta a intuit şi a fugit de teama de a nu fi linşat de baronii cărora le promisese deconcentratele şi mai multe feude în prag de campanie electorală.

La fel de inspirat a fost Victor Ponta cu fuga din Bucureşti şi în legătură cu vizita asistentului Secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland. A ştiut precis că oficialului american nu-i poate servi minciuni pe bandă, despre cum atacau parlamentarii USL statul de drept din România şi slăbeau justiţia, în vreme ce el zâmbea cu un aer de fals occidental şi îi strângea mâna Preşedintelui american Barack Obama.

Deputatul PDL Florin GHEORGHE îi recomandă lui Victor Ponta să nu se mai ascundă nici de baroni, nici de americani şi nici de români: „A fugit mereu din faţa responsabilităţii. Românii ştiu că Victor Ponta nu este numai mincinos, dar şi laş, evitând să-şi asume responsabilitatea pe orice act aprobat de el însuşi! Cred cu putere că, după decizia CCR, baronii USL vor fi profund nemulţumiţi şi nu îi vor mai susţine candidatura la Preşedinţia României!”
 
 
Biroul de presă al deputatului
Florin GHEORGHE
Partidul Democrat Liberal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii