Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PDL

ro

17 Feb, 2014 20:31 1466 Marime text
În perioada 10-12 februarie 2014 un grup de membri ai Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal, care urmeaza cursurile de Excelență în Politică organizate de Fundatia Konrad Adenauer, au participat la o vizită de lucru la Bruxelles.

Deplasarea a avut ca scop facilitarea unor întâlniri cu cei care îsi desfăşoară activitatea în unele dintre cele mai importantante instituţii europene, Parlamentul European şi Comisia Europeană, dar şi în cadrul Partidului Popular European sau Fundaţiei Konrad Adenauer.
Vizita de lucru a fost organizată la invitația Fundaţiei Konrad Adenauer, o structură apropiată Uniunii Creştin-Democrate (CDU) din Germania, formaţiunea cancelarului Angela Merkel.

Întâlnirile delegației au fost programate de Olaf Wientzek, reprezentantul Fundaţiei Konrad Adenauer din Bruxelles. Agenda de lucru a inclus întâlniri cu specialişti în politici europene, specialişti în antiterorism, analişti ai industriei germane, secretari generali care lucrează la raportul MCV, dar şi cu Siegfried Mureşan, reprezentant al Partidului Popular European şi, bineînţeles, cu europarlamentari români, printre care Monica Macovei, Mari-Jean Marinescu şi Petru Luhan.

Organizaţia de tineret a PDL Constanța a fost reprezentată de secretarul general Bogdan Clinciu, membru al Biroului Permanet Național al TDL. De altfel, democrat-liberalul constănţean a fost coordonatorul delegaţiei. "Personalităţile întâlnite şi totodată informaţiile primite de-a lungul celor trei zile sunt deosebit de importante şi consider că fiecare tânăr trebuie să realizeze oportunităţile imense oferite de Uniunea Europeană", a declarat Bogdan Clinciu la întoarcerea din vizita de lucru. 
 
Biroul de presă        
  PDL Constanţa  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii