Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Paul - Voința dreptei de a se UNIFICA rămâne neclintită

ro

04 Jul, 2014 11:20 2020 Marime text
Unificarea dreptei nu este doar un vis, ci reprezintă ambiția PDL de a da o șansă românilor de dreapta să aleagă următorul Președinte și Guvern al țării. 

Unificarea dreptei nu se așează doar pe cifre, ci reprezintă voința PDL de a da o șansă clasei de mijloc în România pentru o viață mai bună.
Unificarea dreptei nu este doar un act rațional, ci și un proiect de suflet care răspunde la nevoia românilor care nu au ieșit până acum la vot, la nevoia celor care își doresc să trimită PSD în opoziție.
Unificarea dreptei nu este doar un plan, ci reprezintă forța necesară pentru a stopa derapajele grave ale Guvernului Ponta și ale abuzurilor locale.
Unificarea dreptei nu este doar un act de maturitate politică, ci și un act de înțelepciune și curaj.
Cetățeni și cetățene, 
- PDL și PNL răspund cu responsabilitate la provocarea fragmentării excesive a dreptei, fragmentare care servește exclusiv PSD, nicidecum electoratului de dreapta. 
- Nu mai picați în capcana pasivității, nici în capcanele strategiilor care urmăresc dezbinarea dreptei. Românii au dreptul să aibă o forță politică puternică de dreapta. 
- Conectarea la problemele reale ale românilor și la soluțiile pragmatice rămâne răspunsul PDL-PNL la conflictele alimentate cu dărnicie de cei care își doresc o națiune săracă și ușor controlabilă, implicit, pe Victor Ponta președinte.
 
Andreea PAUL
 
Prim-Vicepreședinte al PDL,
Deputat de Țara Oașului, Satu Mare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii