Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Paul la mitingul din Cluj - Ponta și ai lui au descentralizat doar corupția și singura „autostradă” construită este poteca pe care au făcut-o spre DNA

ro

23 Mar, 2014 14:26 1836 Marime text
La mitingul din Cluj au fost peste 20 de mii de protestatari. Clujenii, ardelenii în general, au știut tot timpul să facă alegerea corectă la vot. Ei nu s-au lăsat niciodată manipulați de cei care au încercat să le spună că PDL e dușmanul. Stânga lui Ponta e dușmanul Romaniei, e dușmanul deciziilor drepte. 
Nu mi-aș vinde sufletul de PDL-istă nici pentru doi bănuți, nici pentru o funcție! Nu mi-aș vinde sufletul de român nici pentru două ruble, așa cum face Ponta și ai lui!
În România nu sunt două PDL-uri, ci unul singur. PDL este partidul reformelor, al modernizării, al profesioniștilor, al adevărului rostit și la bine și la greu. Când zici reforme zici PDL cu cei mai buni miniștrii ai săi: Blaga, Predoiu, Boagiu, Flutur. Când zici modernizare zici Alba, Arad, Brașov, Cluj sau Zlatna, administrate de liderii dreptei, ai PDL. Când zici profesioniști zici Stolojan și Macovei. Cand zici adevăr zici români, zici asumare, adică partidul dintr-o bucată, zici PDL. Proiectul România este proiectul PDL. 
Stop minciunii! Stop cresterii prețurilor! Stop taxelor Ponta! Stop dezbinării! Nu politicii făcute de dragul unor persoane sau unor interese personale. PDL are un singur proiect: Romania la standarde de viața europene!

Noi suntem cei care avem curajul și demnitatea să ne asumăm reformele în această țară. Stânga nu știe ce înseamnă reformă. Au încercat modificarea Constituției. Ghinion! Neconstituțională. Proiect îngropat de USL. Au încercat descentralizarea. Ghinion! Neconstituțională. Au descentralizat doar corupția. De la centru, din București, la Constanța, Iași sau Argeș. Autostrăzi? Ghinion! Au făcut doar potecă spre DNA. PSD-PNL au dat cel mai murdar guvern din istoria României, cu cei mai mulți miniștri și consilieri condamnați pentru furt și incompatibilitate. Cuvântul reformă este străin altor partide. Nouă, celor de la PDL, nu ne este.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii