Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Banias lanseaza concursul „Iubeste Romaneste!” - 12.02.2009

ro

13 Feb, 2009 13:22 976 Marime text

SENATUL ROMÂNIEI
CABINET SENATOR CONSTANŢA
MIRCEA MARIUS BANIAS
Bd. 1 Mai, nr.1, bloc H9, parter
Telefon si fax: 0241.614.140

INFORMAŢIE DE PRESĂ

Anotimpul dragostei este momentul în care să uităm toţi de griji, răutate, dispute, mizerie. Ştiu că putem fi şi buni, şi romantici; putem să apreciem ce e curat şi frumos. 
Nu e nevoie de reguli scrise sau de date exacte pentru a simţi şi pentru a ne sărbători iubirea.
Să ne lăsăm luaţi de valul romantismului şi să intrăm în atmosferă! Să ne bucurăm că  noi, românii, sărbătorim de două ori: Ziua Îndrăgostiţilor pe 14 februarie şi Tradiţia Dragobetelui, zece zile mai târziu.
Fiecare are povestea sa de dragoste. Poate că, peste an, nu există moment mai potrivit decat februarie pentru a ne asculta unii altora poveştile şi a învăţa din fiecare.
Pentru cea mai romantică perioadă a anului, Mircea Banias lanseaza concursul „Iubeşte Româneşte!”. Ca să ne înseninăm, ca să ne înveselim, ca să ne amitim cât de frumoasă e dragostea.
„Vă urez tuturor să iubiţi, să fiţi iubiţi, să vă pese de cei din jurul vostru şi, negreşit, să fim cu toţii mai buni” (Mircea Banias).
În perioada 14-23 februarie, cu povestea ta de dragoste poţi câştiga un sfârşit de săptămână la  munte pentru două persoane!
Trimite povestea ta pe e-mail: senator@mirceabanias.ro; prin poştă sau du-o personal la Sediul Organizaţiei Judeţene P.D.L., Bd. 1 Mai nr.1, bl. H9, parter, 900123, Constanţa. Gaseşti detalii pe www.mirceabanias.ro.

Cabinet Senator PDL Constanţa
Mircea Marius Banias

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii