Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Democrat-liberalii fac naveta 25.11.2008

ro

25 Nov, 2008 21:38 786 Marime text

Astăzi, Gigi Chiru, candidatul PD-L pentru Colegiul 6 Camera Deputaţilor, a mers pe traseul Topraisar-Constanţa cu mijloacele de transport în comun.

În cadrul întâlnirilor cu cetăţenii, Gigi Chiru a remarcat faptul că una dintre cele mai des amintite probleme este cea a transportului public de călători.

Oamenii întâlniţi pe traseu s-au arătat miraţi că un politician merge cu transportul în comun şi s-au plâns de o serie de probleme. Printre acestea se află numărul insuficient de mijloace de transport la orele de vârf (dimineaţa şi seara), precum şi costul ridicat al biletelor.

Democrat-liberalul Gigi Chiru va încerca, din Parlamentul României, rezolvarea problemelor din transportul public de călători, situaţia regăsindu-se în toate zonele judeţului. Una dintre primele măsuri care trebuie luate vizează o implicare mai mare a statului în transportul de călători, o armonizare a practicilor de transport cu cele din alte ţări europene. În acest sens, exemplul Franţei este bun de urmat, ţinând cont că în această ţară transportul este subvenţionat în proporţie de 60% de stat.

Gigi Chiru va continua seria deplasărilor cu transportul public de călători pentru a fi mai aproape de cetăţenii Colegiului 6 Camera Deputaţilor.            

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii