Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agresarea verbală a militanţilor PDL 23.11.2008

ro

23 Nov, 2008 19:29 1124 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ

Ultima saptamana de campanie electorala a debutat cu agresarea verbala si fizica a militantilor Partidului Democrat Liberal in zona Pietei CET din municipiul Constanta, in vecinatatea unui cort de campanie al PSD.

Astfel, echipa electorala a candidatului Partidului Democrat Liberal Constanta pentru Parlamentul Romaniei, Colegiul nr.8, Paloma Petrescu, a fost bruscata de catre un grup de indivizi dintre care, doi au fost recunoscuti de catre militanti si identificati de catre Politie.

De asemenea, unul dintre militantii PD-L a fost acrosat de un ATV cu rol de sperietoare si amenintare fizica a echipei democrat-liberalilor constanteni. A fost solicitata interventia Politiei care a sosit cu promptitudine la locul incidentului si a constatat agresiunea la care au fost supusi militantii PD-L.

Echipajul de Politie i-a condus pe cei doi agresori indentificati la Sectia nr.5.

Sub motivul fals al incalcarii unei proprietati private, agresorii au recunoscut in fata organelor de Politie ca "am fost platiti ca sa va dam afara", facand referire la echipa de campanie a PD-L.

Militantii agresati au depus plangere penala impotriva celor doi indivizi iar Paloma Petrescu a solicitat si identificarea unui autoturism care a demarat in tromba de la fata locului cu alti doi agresori ai echipei de militanti ai PD-L.

Candidatul Partidului Democrat Liberal pentru Camera Deputatilor, Colegiul nr.8, Paloma Petrescu apreciaza ca agresiunea la care a fost supusa echipa sa, in vecinatatea cortului de campanie PSD, nu este deloc intamplatoare intrucat "tehnicile de campanie electorala ale PSD, sunt sub semnul agresiunii, de la cea vizuala, intelectuala, pana la cea fizica".

Candidatul PD-L pentru Camera Deputatilor, Paloma Petrescu, sustine ca toate aceste gesturi tradeaza disperarea PSD care se indreapta in mod vertiginos catre un nou esec pe data de 30 noiembrie.

Paloma Petrescu multumeste tuturor cetatenilor aflati in zona agresiunii pentru spiritul civic manifestat la locul incidentului, pentru dezaprobarea fata de astfel de practici violente, precum si pentru curajul manifestat de acestia de a depune marturie impotriva agresorilor.

Partidul Democrat Liberal nu va raspunde la forta cu forta, la mizerie cu mizerie, la agresiune cu agresiune, ci va ramane in continuare concentrat pe identificarea de solutii clare la problemele oamenilor din municipiul si judetul Constanta.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii